Webinars

3 (ultimative) grunde til at få lavet en gratis B2B e-commerce køreplan

31 visninger
12.05.2020.

Måske kæmper du også for din forretnings overlevelse lige nu? Måske bruger du tiden på at ruste din forretning bedre til fremtiden? Uanset din situation hjælper vi dig gerne med at lave en køreplan for, hvordan du flytter din B2B-forretning med e-handel.


Flyt din forretning med e-handel
Lige nu oplever vi en stigende efterspørgsel efter “hurtige webshop-løsninger". Kunderne spørger os, hvor hurtigt og billigt vi kan få en webshop op at køre. Svaret er, at det kan vi gøre på få uger og til små penge. 

Men spørgsmålet er, om tiden er til hurtige løsninger? Det rigtige spørgsmål at stille lige nu er måske nærmere: ”hvordan e-handel kan ruste din forretning til fremtiden?”

Få hjælp til at komme i gang – eller videre
Er du i tvivl om, hvad der er den rigtige e-handelsstrategi for din forretning? Så tilbyder vi dig lige nu en gratis e-handelsanalyse, hvor vi laver parathedsbarometer og en konkret køreplan for, hvordan du kan implementere e-handel optimalt i din virksomhed.

På webinaret gennemgår vi, hvad en e-handelskøreplan indeholder:

  • Afklaringsmøde
  • Parathedsbarometer
  • E-handelskøreplan
  • Workshop
  • Rapport


Webinaret tager cirka 20 minutter. Og når du har lyttet med, ved du om en e-handelskøreplan er værdifuld for din virksomhed.